Bevándorlás


 

Cégünk a Georgia Állami Hivatal által kiadott Immigration Assistance Provider License jogosultsággal végez bevándorlási tanácsadást és segítséget főleg gazdasági téren igénybevett bevándorlási kategóriákban.

EB-5 Befektetői ZÖLD KÁRTYA

Vízum, amely letelepedési engedélyt ( zöld kártyát) biztosít a befektetõnek és családjának, amennyiben minimum 500.000 USA dollárt fektet be előre jóváhagyott befektetési lehetőségekbe, vagy minimum 1.000.000 USA dollárt fektet be saját új vállalkozásába.

A befektetõnek többek között bizonyítani kell:

– A befektetett összeg eredetét

– A befektetés megtételét, vagy annak elindítását

– Minimum 10 új tartós munkahely megteremtését a befektetése által Ez az egyik legbonyolultabb vízum típus, ügyintézését csakis szakavatott bevándorlási jogász segítségével ajánljuk.

Miben tudunk mi segíteni: 1. A teljes magyar dokumentáció hivatalos lefordítása. 2. A megfelelõ befektetés felkutatása. 3. A teljes többlépcsős folyamat bonyolításában történő közreműködés.

L-1 Vízum

Az L-1 vízum egy anyavállalat-leányvállalat struktúrán belüli menedzsment transzferre épül. Vagyis amennyiben egy magyar vállalat az USÁ-ban megnyitja saját leányvállalatát, lehetősége van kiküldeni az anyavállalat felsőmenedzsemedzserei közül valakit az USA-i leányvállalatának beindításásra és vezetésére.

Az anyavállalat – a magyar cég feltételei:

– Minimum 1 éve működjön, vagyis legyen rendszeres bevétele áru vagy szolgáltatás értékesítéséből

– Kialakult 3 szintű struktúrája legyen, ami felsőmenedzsment, középmenedzsment és alkalmazottak betöltött pozícióit jelenti. Ez minimum 8-10 alkamazottat feltételez.

– A vízum alanyának pozíciója több mint 1 éve a cég felsőmenedzsmentjében helyezkedjen el. – Elegendő befektetendő összeg az USA leányvállalatának elindítására.

A leányvállalat – az USA cég feltételei

– A cégalapítás megtörténjen, adóregisztrációk, engedélyek beszerzése meglegyen

– A vízum alanyának a munkahelye biztosítva legyen ( irodabérlet, raktárbérlet, … tevékenységtől függően- előbérlet elegendő) – Tervek, hogy a cégben egy éven belül kialakul a 3 szintű struktúra, ami felsőmenedzsment, középmenedzsment és alkalmazottak betöltött pozícióit jelenti. Ez minimum 4-6 alkamazottat feltételez egy éven belül.

– Gazdasági tervek, hogy egy éven belül a cégnek lesz rendszeres és folyamatos bevétele áru vagy szolgáltatás értékesítéséből.

Miben tudunk mi segíteni: 1. A teljes magyar dokumentáció hivatalos lefordítása 2. Az amerikai leányvállalat megfelelő gazdasági tervének a kidolgozása 3. A megfelelő cégstruktúra kidoldozása

 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy cégünk kizárólag bevándorlási dokumentáció hiteles fordítását, külföldi adó és pénzügyi kimutatások hiteles konvertálását, gazdasági tervek és kimutatások elkészítését valamint adminisztrativ támogatást végez. Nem nyújtunk jogi tanácsadást vagy szolgáltatást. Tevékenységünk nem helyettesíti a szakavatott bevándorlási jogász szolgáltatásait.