Rólunk


Az Imworld Services 1989-ben alakult LLC vagyis korlátolt felelősségű társaságként majd 2003-ban átalakult részvénytársasággá. Elsődleges tevékenységünk az adószakértői tevékenység és az ebből leágazó könyvvitel, bérszámfejtés, cégalapítás és gazdasági jellegű bevándorlási kérelmek háttéranyagának kidolgozása.

– Adószakértői tevékenységünk magába foglalja minden USA szövetségi és állami adóval, adójellegű kötelezettséggel, illetékkel, továbbá adó-visszatérítési igénnyel kapcsolatos tanácsadási és adóbevallási tevékenységet valamint szakértőként korlátlan  képviselet ellátását az adóhatóság felé.

– Könyvviteli tevékenységünk az USA könyvviteli szabályzata alapján végzett teljeskörű könyvvitel és bérszámfejtés elvégzését jelenti havi, negyedéves valamint éves zárások és jelentések rendszerében.

– Cégalapítási szolgáltatásaink magukba foglalják új cégek bejegyzését USA 50 tagállamának bármelyikében, valamint cég nyilvántartási adatmódosításokat, beolvadásokat, kiválásokat és esetleges felszámolásokat.

– Bevándorlási kérelmek céges és befektetői kategóriában az előírtaknak megfelelő háttéranyag mármint gazdasági tervek, pénzügyi kimutatások, elemzések és hivatalos fordítások elkészítésében tudunk segítségre lenni.

Csapatunk

Szafrics Imre

Szafrics Imre

CEO és Adószakértő

Az Imworld Services eredeti alapítója, az USA szövetségi adóhivatala által engedélyezett és nyilvántartott adószakértő. Személyes és céges szövetségi és állami adójog, adórendelkezések, eljárások és szabályok alkalmazásának tudója.

Szafrics Szilvia

Szafrics Szilvia

Könyvvitel és bérszámfejtés

Az Imworld Services irodavezetője, sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkező könyvelő valamint bérszámfejtő.

Máthé Erika

Máthé Erika

Könyvvitel és adóbevallások

Szakszerű könyvvitel valamint személyes és céges adóbevallások elkészítésének szakavatott tudója és lelkes gyakorlója.